waregem

Jouw maandag op Waregem Koersefeesten

De maandag van de Waregem Koerse Feesten, dat is traditioneel De Jaarmarkt. Die gaat van start om één uur vanmiddag en het is ook dit jaar ongetwijfeld een echte publiekstrekker. Handelaars en marktkramers staan in het hele centrum, aangesloten op de Waregem Koerse Foor.

Nieuwigheid dit jaar op de Waregem Koersefoor is het cultureel festival Zinder. Dat is een gratis en creatief festival voor kinderen hun ouders, op het Boekenplein in Waregem. Er is boekenverkoop van de bib, er zijn workshops en kinderen kunnen zich creatief uitleven. Zinder is gratis en begint vanmiddag om twee uur.

Er is vanavond na zaterdag alweer Waregem Koerse Music. Park Baron Casier loopt tegen acht uur vanavond vol voor Metejoor, hij mag de muzikale avond openen. Tegen tien uur komt Regi Live, om middernacht draait Pat Krimson een dj-set. Feestje dus vanavond in Park Baron Casier!