Herbeleefwaregem

Noordkaap en Pommelien Thijs toppen Waregem Koerse Music, extra “knaller” blijft geheim

De Waregem Koerse Feesten krijgen ook een prikkelarme foor. Dat betekent dat op bepaalde ogenblikken de muziek minder luid staat of minder lichten branden en flitsen. Voor mensen die daar gevoelig aan zijn is dat een goeie zaak: zo kunnen ze ook van kermis genieten. “Toegankelijkheid staat centraal tijdens de komende Waregem Koerse Feesten,” zegt schepen van feestelijkheden Pietro Iacopucci.

Waregem Koerse Music

Uitschieter in de programmering zijn de twee concertdagen op Waregem Koerse Music. Op zaterdag komen onder andere Noordkaap, Gestapo Knallmusik en dj Gunther D. Op maandag komt Pommelien Thijs. “Zij zal zeker een heel breed publiek aanspreken,” zegt Pietro Iacopucci. “We hebben nog een grote naam voor de maandagavond, maar die knaller maken we pas later bekend.”

HERBELUISTER HIER HET GESPREK en ontdek de blikvanger op de WAREGEM KOERSE FOOR: